Spahiu: Unë si i shkolluar në Tiranë, Kosovarët i shoh budallë, të trashë e naivë

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu ka thënë se si individ që ka studiuar në Tiranë dhe është integruar në shoqërinë e tyre, kosovarët i sheh budallenj e të trashë.

Advertisement

‘’Kur futem unë si njeri i integruar në shoqëri, dukem si budallë.

Kur ju shoh unë që jam rrit e integru.

Unë kur futem në integritetin e shqiptarëve, mu kosovarët më duken budallë, të trashë, naiv.

Si njeri i integruar në shoqëri.

Unë që jam rrit e lind në Kosoovë, por jam integruar atje’’,ka thënë ai në Debat Plus.

‘’Ju i shihni si vllai i vogël vëllanë e madh’’./Lajmi/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *