Vendimi i kryetarit Hyseni në Gjilan – 1 orë më pak punë për ata që agjërojnë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka nxjerrë vendim që per muajin e ramazanit, te gjithe zyrtaret që agjerojne te punojne nje orë mè pak.

Me vendimin e nxjerre me 23 mars, Hyseni i ka obliguar drejtorite që tè mbajne evidence për stafin qè agjërojne.Sipas vendimit, orari i punes do tè filloj nga ora 9:00 dhe do tê zgjas deri ne orên 16:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *